Etusivu   Esittely   Julkaisuluettelo   Artikkelit   Palaute  

Artikkelit

√Ą√§ni Puijon kehitt√§misen puolesta
28.12.1996, Savon Sanomat
Vuoden 1997 talousarvio koski Puijon alueen kehittämistä, ei hyppyrimäkeä

√Ą√§ni Puijon kehitt√§misen puolesta

Kuukausi sitten hyväksyttiin Kuopion talousarvio vuodelle 1997. Monien äänestysten joukossa äänestettiin myös Puijon liikunta-alueen kehittämisen määrärahoista. Puijon alueen kehittämistä on tehty suunnitelmallisesti jo vuosien ajan. Kannatettavana tavoitteena on ollut kaiken kansan kuntoliikuntaedellytysten säilyttäminen ja parantaminen. Kansainvälisen huippu-urheilun mahdollistaminen uuden suurmäen rakentamisen muodossa on vain yksi, mutta ei tärkein tavoite.

Minä ja uskon monen muunkin valtuutetun äänestäneen ensi vuoden talousarvioon Puijon alueen kehittämisen määrärahat. Hyppyrimäen rakentamisen rahoista ja aloittamisesta voimme päättää lopullisesti vasta, kun tarkka hinta ja sitoutunut ulkopuolinen rahoitus on tiedossa.

Olen lääkärinä ja fysiologina edelleenkin korostetusti sitä mieltä, että kilpaurheilu sen nykyisessä, irvokkaassa muodossaan ei ole sitä harjoittavien eikä koko yhteiskunnan edun mukaista. Suurmäen rakentaminen ei ole elinkeinojen edistämisenkään näkökulmasta edullista. Nykyisten mäkien kehittäminen laajojen harrastajajoukkojen käyttöön (naishyppääjät, veteraanihyppääjät) on oikeampi tapa edistää palveluelinkeinojamme.

ESKO L√ĄNSIMIES
kaupunginvaltuutettu (kesk.)
Hakusanat

Kuopio
Puijo
talous

© Esko Lšnsimies | KšvijŲitš 36864 kpl | Sivun latausaika: 0.002 sek (1.694 ms)