Etusivu   Esittely   Julkaisuluettelo   Artikkelit   Palaute  

Artikkelit

Tervehdys Olavi Louherannalle
23.07.1997, Petonen
Kommentti OL:n kirjoitukseen 9.7, vastine kirjoitukseeni 30.5

TERVEHDYS OLAVI LOUHERANNALLE

Luin kiinnostuneena ja kauhistuen kirjoituksesi saatanan saapumisesta Kuopioon (Petonen 9.7.1997) Olen ymmärtänyt, että kristillisen kirkon syvin okkultistinen mysteeri on juoda ihmisen pojan verta ja syödä ihmisen pojan Iihaa ja sen tärkein symboli on ristillä roikkuva miehen raato. Näin ollen huolestuneisuutesi nuoria viekoittelevista "uususkonnoista" on vähintään omituinen.

Kun kirjoitat, että "hedelmistään puu tunnetaan", niin mieleeni tulevat alle ja yli kolmekymppiset miehet mustissa kaavuissa, jotka kristillisten lastenkotien ovien ja muurien takana ovat kiduttaneet perversseillä tavoilla satoja ja tuhansia heidän haltuunsa uskottuja lapsia ja nuoria kautta koko kristikunnan aina meidän päiviimme saakka.

UHKANA VINKSAHTANUT NAHKATAKKI?

Ymmärrän ahdistuksesi ja huolesi nuoristamme ja nousevasta sukupolvesta ihan aidoksi. Itse tunnen samaa huolta ja hätää, olenhan viiden lapsen isoisä. Mutta suurimma uhkat eivät todellakaan ole muutama vinksahtanut nahkatakki, suurimman uhkan nuorillemme muodostaa työttömyys ja taloudellisen ahdingon myötä syntynyt tulevaisuususkon menetys.

Jokainen työelämään tuleva nuori saa "huomenlahjana'' 250.000 markan velan julkiselta sektorilta (valtio, kunnat jne.) ja hänen taakkanaan on 10 vuoden kuluttua 2 - 3 ahnetta ja omaa etuaan itsekkäästi puolustavaa suurten ikäluokkien eläkeläistä.

LAILLINEN RIKOS?

Kumpikaan kansankirkkomme ei ole nähnyt tai ei ole halunnut nähdä kasinopelin jälkiseurauksia. Tai sitten seurakuntien hallinnossa ja luottamushenkilöinä on niitä, jotka ovat hyötyneet tapahtuneesta jättimäisestä "laillisesta rikoksesta".

Saavutetuista eduista kiinnipitävät ammattiyhdistysjohtajat, vientiteollisuuden työntekijät ja niiden osakkeenomistajat sekä optiovoittoja käärivät johtajat ovat todellinen uhka nuorisollemme. Mutta ei taida vs. seurakuntapastori Louherannan kynnet riittää näitä voimia vastaan käytävään taisteluun. On niin helppoa osoitella "erilaisia".

(Väliotsikot toimituksen)

Esko Länsimies
Rytky
© Esko Lšnsimies | KšvijŲitš 38784 kpl | Sivun latausaika: 0.002 sek (1.702 ms)